JETA ESHTE AS GOOD AS GOLD – Happy Birthday Poezi

JETA ESHTE AS GOOD AS GOLD
By Mesazh Guy

Happy birthday!

Uau, një tjetër ditëlindjen është këtu.
Çfarë mund të vërtetë të them?
Ju duken mjaft të mirë.
Edhe me një kontakt të gri.

Sytë e tu janë ende aq blu.
Ju jeni ende aq i mirë dhe i butë.
Buzëqeshja juaj është po aq infektive.
Edhe pse dhëmbët tuaja janë të verdhë.

po, kjo ditëlindjen është i madh.
Jeta juaj e si të mirë si ari.
Por ju nuk mund të luaj Nënë Natyra.
Ju jeni ende duke e vjetër.

JETA ESHTE AS GOOD AS GOLD - Happy Birthday Poezi

pulkittrivedi