Животот е добра како злато – Среќен роденден песни

Животот е добра како злато
By Message Guy

Среќен роденден!

Леле, уште еден роденден е тука.
Што можам да кажам?
Вие изгледа прилично добро.
Дури и со еден допир на сива.

Твоите очи се уште толку сино.
You’re still so kind and mellow.
Your smile is just as infectious.
Even though your teeth are yellow.

Yes, this birthday is grand.
Your life’s as good as gold.
But you can’t fool Mother Nature.
You are still getting old.

LIFE'S AS GOOD AS GOLD - Среќен роденден песни