Birthday Urimet për të dashurin

Balloons, konfeti, ëmbëlsira dhe dhurata, Unë shpresoj se ju keni të gjithë ata përmbytjeve në hyrje të derës tuaj. Thjesht nuk e merrni shumë mbytën në to dhe të harrojmë se të dashurën tuaj është duke pritur jashtë për të ju jap puthje ditëlindjen tuaj! I dua fëmijën. Happy Birthday.

pulkittrivedi