Роденден желби за нејзиното момче

балони, конфети, колачи и подароци, Се надевам дека ќе имаат сите од нив поплавување на влезот на вашата врата. Само не се премногу удавил во нив и да заборави дека вашата девојка е на чекање надвор за да ви даде вашиот бакнеж роденден! I love you baby. Среќен Роденден.