Секоја мајка е посебен, но верувајте ми постои

Секоја мајка е посебен, но верувајте ми не постои друга мајка која може да се спореди со своите квалитети. На овој посебен ден, Сакам да ви се заблагодарам и сакаат среќен роденден.