Lamun Kuring jeung anjeun, éta kawas ngimpi datang bener keur kuring

Lamun Kuring jeung anjeun, éta kawas ngimpi datang bener keur kuring, ngabalukarkeun anjeun teh kabogoh paling endah di dunya! senang bday, sweetie kuring!

pulkittrivedi