Nalika aku karo sampeyan, iku kaya ngimpi kayektenan kanggo kula

Nalika aku karo sampeyan, iku kaya ngimpi kayektenan kanggo kula, sabab sampeyan sing gendakan paling endah ing donya! Happy bday, Sweetie sandi!

pulkittrivedi