Hei kiwari mangrupakeun dinten husus ka kuring lantaran kiwari

Hei kiwari mangrupakeun dinten husus ka kuring lantaran kiwari geus ultah sahiji sahabat kuring jadi ngidinan ngagungkeun dinten ieu, Wilujeung tepang taun.

pulkittrivedi