poe ieu, tanggal lamun datang Bulan

poe ieu, tanggal lamun datang Bulan, Sabaraha urang sunda Mahfail dihias ulang, ngaran Kik dibikeun ka unggal silaturahim Shama, Dina cahya bulan nu kawas penampilan Smayi Anjeun

pulkittrivedi