Çdo ditë, çdo natë e fundit Khushi natë të bukur

Khushi se har DIN shtretër
Çdo natë, natë të bukur.
Për hapat që Pdae
Shiu i luleve.
Happy Birthday.
`
Aromatik jetën tuaj
Futur telat nga shkëlqim të jetës tuaj
Këto vijnë në një ditë të mbarë në jetën tuaj Hzar
Dhe ne "Happy Birthday", që do të quhet çdo kohë.
`
Ne kemi atë në dëshirat tuaja ditëlindjen
Ne do të takohen në një Judës
Vullneti i tij është jetë me premtimin
Do të të jap jetën time, Apna hai yeh irada ...
`
moshën tuaj, unë le hëna zbritur nga yjet,
Bliss me lule nga ditëlindjen tuaj I Mnau,
Unë të marrë atë të gjithë bukurinë e botës së,
Sajaau Yeh Mehfil Haseen kryesore har është nazaaron.

pulkittrivedi