Секој ден, секоја ноќ последните Khushi убава ноќ

Секој ден во последните Khushi
Секоја вечер, убава ноќ.
На чекори што Pdae
Дождот на цвеќе.
Среќен Роденден.
`
Мирисна живот
Вметнување на жици од сјајот на вашиот живот
Овие доаѓаат во успешен ден во вашиот живот Hzar
И ние "Среќен роденден" да се нарече во секое време.
`
Ние го имате на вашиот роденден желби
Ние ќе ви се исполнат во одреден Јудеја
Неговата волја е живот со ветување
Ќе ти го дадам мојот живот, АПНА хаи Еее irada ...
`
Вашата возраст, јас нека месечината слезе од ѕвездите,
Блаженство со цвеќе од вашиот роденден јас Mnau,
Јас го добие сите убавини на светот,
Sajaau Еее mehfil главната har haseen е nazaaron.