Urimet më të mira për ditëlindjen Shoqëri me imazhe

Miqtë e vërtetë janë të vështirë për të gjetur. Duke pasur një mik të mirë tashmë është një bekim i madh. shoku më i mirë kurrë nuk do të largohet nga ju edhe kur poshtë tuaj. Ai / ajo është dikush që ju mund të bisedoni me sa herë që ju keni disa probleme. Ja përse, kur ditëlindjen shoku më i mirë është duke marrë më afër ju duhet të bëjë diçka të veçantë për të atij / asaj.

Gëzojnë çdo moment të jetës tuaj.

Urimet më të mira për ditëlindjen Shoqëri

Duke ju uruar një ditë të tmerrshëm me fat të mirë në rrugën tuaj.

Ju meritojnë të rri duarkryq me një jastëk nën këmbët tuaja.

Kështu që, mbi të gjitha është mbledhja e fundit e ditëlindjen dëshirat për miqtë.

Çdo ditë, çdo natë e fundit Khushi natë të bukur

Khushi se har DIN shtretër
Çdo natë, natë të bukur.
Për hapat që Pdae
Shiu i luleve.
Happy Birthday.
`
Aromatik jetën tuaj
Futur telat nga shkëlqim të jetës tuaj
Këto vijnë në një ditë të mbarë në jetën tuaj Hzar
Dhe ne "Happy Birthday", që do të quhet çdo kohë.
`
Ne kemi atë në dëshirat tuaja ditëlindjen
Ne do të takohen në një Judës
Vullneti i tij është jetë me premtimin
Do të të jap jetën time, Apna hai yeh irada ...
`
moshën tuaj, unë le hëna zbritur nga yjet,
Bliss me lule nga ditëlindjen tuaj I Mnau,
Unë të marrë atë të gjithë bukurinë e botës së,
Sajaau Yeh Mehfil Haseen kryesore har është nazaaron.